"wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen"

IBAN Nummer: NL84 RABO 0159 9167 20 t.n.v. Stichting Voedselbank Alblasserdam.

 

slidergroente.jpg

onze sponsoren


AlblasserdamALBLASSERDAM 

 

Alblasserdam 

Alblasserdam


 

AlblasserdamVoorweg 17a - 2988 CG Ridderkerk
 

Alblasserdam
 

Alblasserdam


 

 

Scheldeplein 5-11, Alblasserdam.


 


 

Hier kan uw logo komen te staan!


 

.

 

 

 

 

.

 

Clienten kunnen bellen met: 06-53 65 76 80
Aanvraag noodpakket door instanties (voor dinsdag 13:00 uur): 06-53 655 909
Wilt u een gift doen? (finacieel en/of voedsel): 06-57 85 77 44

TOEKENNINGSCRITERIA 2019

  Vanaf 1 januari 2019 zijn de criteria voor het aanvragen van een voedselpaket verruimd. Zie  "criteria" op deze site

FACEBOOK

Zwemabonnement van Vrienden van De Twijn

Verschillende gezinnen van Voedselbank Alblasserdam ontvingen een zwemabonnement van stichting Vrienden van De Twijn. De stichting steunt sinds vorig seizoen jaarlijks een initiatief of organisatie die kinderen in de basisschoolleeftijd een steuntje in de rug geven. Sportcentrum Blokweer ondersteunde dit door een speciale prijs voor de abonnementen te berekenen.

Stichting Vrienden van De Twijn groeit. De stichting ondersteunt het Chr. IKC De Twijn op financiële wijze. Door het organiseren vanverschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld een sponsorloop en Businessclub De Twijn. Door het succes van de activiteiten en groei van de businessclub groeit ook de financiële status van de stichting. Daardoor is Vrienden van De Twijn financieel in staat om over de schutting te kijken en ook andere kinderen, die dit goed kunnen gebruiken, een steuntje in de rug te geven. Door hen te ondersteunen op educatief gebied, sport en andere talenten.

 

Zwemabonnementen
Vorig schooljaar is gekozen om daarin samen te werken met Voedselbank Alblasserdam. Landelijk gezien is ruim 40% van de mensen die door de Voedselbank wordt geholpen jonger dan 18 jaar. Deze kinderen zijn voor hun voeding afhankelijk van de Voedselbank, maar ook op andere vlakken is er veelal geen geld. Met de financiële ondersteuning van Vrienden van De Twijn en het mooie gebaar van Sportcentrum Blokweer kunnen deze kinderen met hun ouders genieten van regelmatige bezoekjes aan het zwembad.