"wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen"

IBAN Nummer: NL84 RABO 0159 9167 20 t.n.v. Stichting Voedselbank Alblasserdam.

 

sliderzuivel.jpg

onze sponsoren


AlblasserdamALBLASSERDAM 

 

Alblasserdam 

Alblasserdam


 

AlblasserdamVoorweg 17a - 2988 CG Ridderkerk
 

Alblasserdam
 

Alblasserdam


 

 

Scheldeplein 5-11, Alblasserdam.


 


 

Hier kan uw logo komen te staan!


 

.

 

 

 

 

.

 

Tips

De Vakantiebank.

De Vakantiebank is een maatschappelijk betrokken stichting die gratis vakanties biedt aan mensen die er langdurig niet tussenuit zijn geweest en dit écht verdienen. Soms zit het privé immers flink tegen. Door langdurige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een scheiding bijvoorbeeld.

De Vakantiebank laat iedereen die dat nodig heeft graag even genieten. Samen of alleen. Om een paar dagen los te zijn van de situatie, nieuwe energie te krijgen en er weer een tijdje tegen te kunnen. Dus wacht niet langer en geef jezelf of een ander de kans om even op te laden!

meer info op www.devakantiebank.nl


Bespaar geld door deze VoedselbankAlblasserdam Bespaar-tips.

  • Ga pas boodschappen doen als je de spullen van de Voedselbank binnen hebt. Dan koop je niet iets wat je eventueel in het pakket van de Voedselbank krijgt. Dat kost niks, boodschappen doen wel.
  • Vries een gesneden brood per portie in. Dan hoeft er nooit brood weggegooid te worden, altijd in korte tijd brood beschikbaar. Geen gevaar voor schimmel.
  • Boodschappen doen? Zorg dat je niet met een hongerig gevoel inkopen gaat doen. Je koopt dan snel meer dan nodig is.
  • Maak thuis eerst een lijstje, controleer je voorraden. Wijk niet af van het lijstje. Pas op voor impulsaankopen
  • Geen apparatuur op standby stand laten staan, zo wordt er onnodig elektriciteit gebruikt.

 


Kledingruilparty.

Heb je behoefte aan een andere garderobe? Wellicht een leuk idee om met vrienden, collega's en/of familie enz.. een kledingruilparty te organiseren.
Het gaat als volgt: iedereen neemt kleding mee welke hij / zij niet meer aantrekt en onderling ruil je de kleding met elkaar.
Kleding die anderen niet meer passen of niet meer leuk vinden kunnen jou goed staan en andersom natuurlijk ook.
Zo heb je voor nop andere kledingstukken en het zo'n kledingparty is nog gezellig ook!

De voedselbanksliedrecht heeft ook een kledingbank. Mocht u interesse hebben of kleding in willen leveren kunt u mailen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Naar de markt

rijkerleven.comOok in de euro tijd is "op de markt, een gulden een daalder waart". Kleding, groente, fruit, schoenen, huishoudelijke apparaten, sieraden, hondenbrokken, naaigaren, stof etc..etc..


Heeft u nog meer "gouden tips", mail ze ons dan:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.