"wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen"

IBAN Nummer: NL84 RABO 0159 9167 20 t.n.v. Stichting Voedselbank Alblasserdam.

 

FACEBOOK

onze sponsoren


Alblasserdam



ALBLASSERDAM



Barendrecht


Alblasserdam



 


Alblasserdam


 

Alblasserdam



Voorweg 17a - 2988 CG Ridderkerk





Alblasserdam




Alblasserdam


Alblasserdam


Alblasserdam


 

Scheldeplein 5-11, Alblasserdam.


 


kinderdijk


Hier kan uw logo komen te staan!


 

.

 

 

 

 

.

 

menu: Stampot Boerenkool

Voorbereiding

Aardappelen schillen, boerenkool wassen, spek eventueel zouten.

 

Bereidingswijze

Zet de boerenkool op het vuur in een pan met ruim water. Zout naar smaak toevoegen. Na plm. 1 kwartier doe je de geschilde aardappelen boven op de boerenkool. Dit moet nog plm. een half uur samen koken. De rookworst voeg je na plm. 1 kwartier bij de boerenkool en de arrdappelen. De spek bak je in de koekenpan gaar zonder bijvoeging van bak en braad of iets dergelijks. Wanneer de boerkool + aardapplen gaar zijn mix je het gerecht met de mixer door elkaar.

Ingredi├źnten voor 4 personen:

  • Boerenkool
  • 500 gr aardappelen
  • rookworst en spek