"wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen"

IBAN Nummer: NL84 RABO 0159 9167 20 t.n.v. Stichting Voedselbank Alblasserdam.

 

sliderfruit.jpg

onze sponsoren


AlblasserdamALBLASSERDAM 

 

Alblasserdam 

Alblasserdam


 

AlblasserdamVoorweg 17a - 2988 CG Ridderkerk
 

Alblasserdam
 

Alblasserdam


 

 

Scheldeplein 5-11, Alblasserdam.


 


 

Hier kan uw logo komen te staan!


 

.

 

 

 

 

.

 

Giften Algemeen

Voedselbank Alblasserdam heeft de financiële donaties van particulieren en bedrijven hard nodig. Ze zijn even belangrijk voor het voortbestaan van de voedselbank als de aanvoer van voedsel. Zeker nu de voedselbank groeit.
Zonder brandstof kunnen we de voedselpakketten niet vanuit het distributiecentrum in Rotterdam naar onze lokale voedselbanken in Alblasserdam vervoeren. En geen voedsel halen bij onze leveranciers of, indien nodig/voorradig, bij collega voedselbank in de regio.
Voor onze locatie moeten huur, gas, water en licht worden betaald. En net als u hebben we ook de nodige verzekeringen afgesloten.
Daarnaast leggen we, als dat maar even mogelijk is, geld opzij om nog steeds de toenemende vraag te kunnen bijbenen. Voor extra kratten, koelkasten, diepvrieskisten etc. Omdat we uitsluitend met vrijwilligers werken worden alle donaties, giften etc. in de voedselbank Alblasserdam gestoken.

Voedsel is belangrijk, maar zonder extra geld kunnen we het dus niet. Via gesponsorde advertenties in de diverse media roepen we daarom nu mensen op om donateur te worden en samen met ons de strijd tegen armoede in Alblasserdam aan te gaan. Kortom:

Mogen we ook op uw bijdrage rekenen?